Skip to main content

Oavgjort mot IBK Vöikers

fredag, 30 augusti 2013. Kategori: Herrar

Oavgjort mot IBK Vöikers

Under torsdagkvällen var det åter dags för herrarna att stöta på motstånd från högre serier. Detta då IBK Vöikers som förra året imponerade i division 2 och tog steget upp till ettan kom på besök.

Motståndarna fick till en början hålla i taktpinnen, men det syns att Sävsjö grabbarna nu börjar komma in det högre tempot efter flera matcher mot bra motstånd. Det ledde till att man snart etablerade tryck i motståndarzon allt längre perioder....

Sävsjö Stadslopp

tisdag, 27 augusti 2013. Kategori: Allmän

Sävsjö Stadslopp

På lördag anordnas Sävsjö stadslopp av IFK Sävsjö. Startskottet går kl 11.00 i klasserna för dam och herr 5 km respektive 10 km. Det vore som vanligt kul om vi kunde få se några löpare under Sävsjö IBK flagga ute i spåren, gärna iförda våra matchställ. Går ni i dessa tankar så finns det fortfarande möjlighet att anmäla er till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. och avgiften är 150:- ska betalas till bank-giro 656-4645

På bilden syns Kenneth Karlsson, Erik Ahnstedt och Jimmie Bergh som springer stadsloppet 2008. 

Träningsmatch mot Linköping

måndag, 26 augusti 2013. Kategori: Damer

Träningsmatch mot Linköping

Söndagens träningsmatch mot Linköping slutade med vinst 5-3. Sist lagen möttes var det i kval-matchen som ledde till avancemang till div 1 för Sävsjö-tjejerna.

Matchen började inte med något skönspel direkt, men båda lagen spelade upp sig under matchen. Sävsjös tjejer spelade stundtals riktigt bra, men det finns fortfarande detaljer allt slipas på innan seriepremiären mot Malmö 14 september. 

Talina Ewertson gjorde ett bra inhopp i målvaktsburen.

Nästa träningsmatch spelas mot Craftstadens IBK nästa helg.

Målskyttar: Josefine Gustavsson 2, Sabina Magnusson, Frida Thalin och Alexandra Bjerhag

 

 

Hjärta som klappar för Sibk

söndag, 25 augusti 2013. Kategori: Bloggen Inside SIBK

Hjärta som klappar för Sibk

Hej alla glada människor med ett hjärta som klappar för Sävsjö innebandy!

Under kommande innebandysäsong kommer jag att blogga om vad som händer inom Sävsjö innebandy, och då framförallt inom Dam- och Herrlagen.

Vinst med mersmak mot Husqvarna

lördag, 17 augusti 2013. Kategori: Herrar

Herrarna tog en fin seger mot förra årets seriekonkurrent Husqvarna under lördageftermiddagen.

En härlig 4-2 seger och det kändes som vi hade taktpinnen större delen av matchen, menade tränare Per Svärdh.

Med lite mer fokus i avsluten borde det blivit fler mål. Första formationen med Hallberg, Berg, Markus, Robert och Kenneth var ett ständigt orosmoment för motståndarna i anfallszon och spelade 3-0 i matchen. 

Kul även att se våra yngre spelares mogna spel där vi faktiskt har hela åtta spelare som är 18 år eller yngre på planen. Det ger ännu mer alternativ och skapar konkurrens i trupperna.

Sega ben mot Fagerhult

lördag, 17 augusti 2013. Kategori: Damer

Sega ben mot Fagerhult

Fagerhult blev en tuff nöt att knäcka för damerna på lördag eftermiddagen. Tjejerna från Habo var för dagen piggare och kanske var det fredagens cykelpass som hade satt sig i benen för damerna.

Stundtals visade man dock vad man egentligen kan ute på planen. Men medans gästerna visade prov på både finurlighet och effektivitet var skärpan i avsluten för hemmalaget på tok för dåligt. Ett undantag var Josefin Gustavsson rökare i krysset från distans i andra perioden.

Mot slutet på matchen ryckte man dock upp sig men underläget gick inte att ta i kapp och slutresultatet skrevs till 5-6.

Målskyttar: Josefin Gustavsson 3, Sabina Magnusson, Jennifer Isaksson. 

Nya tag väntar i nästa träningsmatch mot Linköping på söndag.

 

Lyckad tävlingsdag och upptakt för herrarna

fredag, 16 augusti 2013. Kategori: Herrar

Lyckad tävlingsdag och upptakt för herrarna
Under lördagen var det nog en och annan som höjde på ögonbrynen i Sävsjö när det kommer innebandykillar susande kors och tvärs på sina cyklar i staden. Försäsongens fysgrupper gjorde upp om den åtråvärda pokalen. Allt från att rulla traktordäck uppför skidbacken till att lösa suduko stod på schemat. Och efter en hel dag med aktiviteter stod grupp Robban som segrare. Stort grattis till er och tack alla krafter runt omkring som gjorde dagen möjlig.
Seems you have no WidgetKit installed but this feature relies on it.

Take in consideration that you could need the FULL WidgetKit version.

Ny hemsida

torsdag, 08 augusti 2013.

Nu är det dags för en ny säsong med många nya utmaningar.

Efter en kanon säsong får nu damerna mäta sig med motståndarna i näst högsta serien, div 1. Detta medans ett föryngrat herrlag står för en spännande utmaning i division 2.

Vi satsar också vidare med lite runt föreningen och hoppas vi kan bli både bättre på matcharrangemang och hemsida. 

Första steget är lanseringen av vår nya hemsida, är du intresserad av att var med för att hålla den levande? Skriv en kommentar nedan.

<<  29 30 31 32 33 [34