Skip to main content

Inför Husqvarna IK - Sävsjö IBK

Ikväll spelar Herrarna i div 1 sin tredje match för säsongen. Laget ska bege sig mot mot Huskvarna för en match med derbykaraktär. Ja för det är just det närmaste vi kan komma ett derby i denna upplaga av div 1 södra götaland.
 
Läget inför matchen är solklart. Tre poäng känns som nödvändigt om våra herrar ska kunna hänga med någorlunda i inledningen av serien. Luckan uppåt kommer växa snabbt om inte några vinster börjar rulla in.
 
Under veckan har man slipat mer på försvarsspelet, som liksom alla matcher är en helt avgörande faktor för tre poäng. Tio insläppta mål senast hemma mot Höllviken är klart inte godkänt så mer fokus på defensiven kan säkerligen leda till segrar i framtiden. Kanske redan ikväll mot HIK.
 
Saknas i kvällens match gör Jimmie Berg som dras med en stukad fot.
 
Nykomlingarna Husqvarna sitter i en liknande sits som våra herrar. Dock skiljer en poäng de båda lagen åt då HIK förlorat de båda inledande matcherna. Senast föll man mot en annan nykomling, Lagan, med 4-1.
 
Två väldigt segersugna lag är det alltså som drabbas samman ikväll i Husqvarna Sporthall. Matchen startar 20.15 och ni kan följa händelserna på http://livematch.innebandy.se/
  • Skapad