Skip to main content

Inför Sävsjö IBK - Höllvikens IBF

Nu på lördag firar Sävsjö IBK 25 år och en av höjdpunkterna blir när herrarna tar emot Höllvikens IBF i hemmapremiären i sporthallen. Herrarna har lite av en revansch att utkräva på hemmaplan efter förra årets 3-4 förlust hemma mot de orangea skåningarna. Dock slutade det 1-1 i inbördes möten efter att Sävsjö lyckats gå segrande ur striden nere i Höllviken i sista omgången och därmed kunde gå förbi HIBF i tabellen.
 
I första omgången av årets division 1 södra Götaland stod Höllviken för omgångens skräll när man besegrade topptippade Slätafly med 9-7. Även om det var i hemmaborgen var det mycket starkt då Slätafly är väldigt tunga att möta, så räkna med tufft motstånd för våra herrar på jubileumsdagen. En spelare för publiken att hålla ögonen på i bortalaget är Johannes Wilhelmsson, som är en riktig poängmaskin trots sin ringa ålder. Föregående säsong slutade han top 10 i poängligan och har inlett starkt även i år.
 
Herrarna inledde som bekant med en oavgjord match, där Åstorp/Kvidinge kunde avgå med extrapoängen efter en jämn och målsnål match. Nu siktar Red Eagles på att ta sin första trepoängare för säsongen men då krävs bättre fart på anfallsspelet hemma på parketten.
 
Kl 15:30 är matchstart inför en förhoppningsvis välfylld hall. 
 
Schemat för hemmamatcherna för dagen:
12:30 Dam A – Värnamo IK
15:30 Herr A – Höllvikens IBF
18:30 Herr B – Westerviks IBK
 
Kom ner och fira 25 år med klubben! 
 
Vi bjuder på tårta!
 
Väl mött i hallen!
  • Skapad