Träningsmatcher

Herr A har spelat klart sina träningsmatcher inför seriepremiären nu på lördag. Det har varit en blandad kompott med både vinster och förluster. Sedan den senaste uppdateringen har laget spelat sina avslutande tre matcher mot Craftstaden/Oskarshamn, Hovslätt och Westervik.

Mot Craftstaden, som imponerade stort, hade Sävsjö ett likaläge inför den tredje perioden, men blev straffade hårt i slutperioden som man förlorade med 5-0 och matchen med 9-4. Det känns som om Craftstaden kommer vara ett lag att räkna med i år.

Torsdagsmatchen mot Hovslätt kunde inte ha börjat mycket sämre än den gjorde. 0-4 efter första perioden säger det mesta. Men efter en befogad tillrättavisning i paus lade våra herrar i några växlar och vann sedan de två kommande perioderna med 10-0. Matchen slutade alltså 10-4.

I sista matchen väntade Westervik som man tidigare under försäsongen föll ganska tungt mot borta med 6-4. Hemma i sporthallen blev det som det brukar bli när Westervik är på planen, dvs målkalas. Dock brukar Westervik själva stå för ett stort antal mål framåt men denna gång blev det bara fem. Sävsjö gjorde hela 13 och vann således med 13-5.