Äntligen kom den

söndag, 19 oktober 2014 Posted in Damer

Säsongens första trea! 4-2 mot forna div. 1 kollegorna Olofström

Den starka inledningen där Stina , framspelad av Lollo, gör 1-0 efter bara fyra spelade minuter ger laget bra självförtroende i första perioden och Frida T trycker in tvåan efter 13.11 på klockan ( assist Hanna T). Bra tempo och bra bollrull. I andra perioden ökar Olofström pressen men Jossan gör en snygg inbrytning från kanten och stänker in  trean utan assist. Gästerna reducerar efter lite trassel i försvaret och det står 3-1 på matchtavlan.

I tredje kommer Olofström ut med massor av energi, pressar högre och går ner på folk. Större delen av perioden spelas på Sävsjös planhalva men försvaret funkar hyfsat.  Olofström plockar målvakten och pressar med allt de har och får utdelning. 18.54 sätter man 3-2 och det är nervöst i Sporthallen. Tjejerna slår ifrån sig  och inte förrän Hanna T sätter bollen i öppen kasse med 19.50 på matchtavlan kan vi räkna hem segern.

Skottstatistik 6-6, 6-8, 3-21. Antingen ska Olofström vara missnöjda med sitt skytte eller också ska Sävsjö vara nöjda med sitt målvaktsspel, välj själva.

Bra lagspel stundtals som bidrar till segern, men tempotappet i tredje får nog laget fundera lite på vad de ska göra åt.Tre poäng är tre välkomna poäng och samspelet i femmorna ser bättre och bättre ut.