Skip to main content
Vinst i genrepet mot Vetlanda med 5-2

tisdag, 23 september 2014 Posted in Damer

Resultatet i den sista matchen innan seriepremiären skrivs till 5-2.  En match där damerna , som Hanna Thalin påpekar, inte riktigt kommer upp i tempo. Efter bara 3.29 gör Vetlandas Bella Holmberg 0-1 och kanske blev det en väckarklocka, för Sabbe  hinner reducera och Eve sätta ledningsmålet inför periodpaus. I andra perioden drar Sävsjö ifrån när man spelar power då Sabbe sätter sitt andra mål för dagen. Hon hann även med att klämma ditt ett tredje innan Lollo punkterar perioden genom att snyggt knacka in 5-1. I tredje perioden utnyttjar gästerna ett powerplay och hyfsar till siffrorna när Kajsa Andersson säkert sätter Vetlandas andra mål. Talle i kassen hade inte så mycket att göra idag, men agerar säkert och stabilt i målområdet.

Sävsjö vinner skotten med 31-14, ganska nära målsättningen , men inte riktigt där. Nu ser vi fram emot seriepremiären mot Craftstaden som blir en riktig värdemätare på var laget står i dagsläget.