Skip to main content
Serieseger säkrades mot Väckelsång

söndag, 09 mars 2014 Posted in Herrar

Sävsjö kunde under fredagskvällen säkra seriesegern mot tabelljumbon Väckelsångs IK. Efter en lite tveksam start kunde segersiffrorna skrivas till klara 15-4. Våra herrar gjorde en bra insats och visade att det är klasskillnad mellan lagen.

I första perioden är det bortalaget som inleder bäst och kan ta ledningen i matchen. Efter det tar Sävsjö över spelet och kan vinna perioden med 4-1. Våra herrar fortsätter att äga spelet under resterande del av matchen och publiken bjuds på en del fina kombinationer.

- En mycket bra säsong av grabbarna och att kunna stå som seriesegrare med en omgång kvar känns oerhört bra. Nu väntar en rolig match mot Vetlanda där vi förhoppningsvis kan avsluta säsongen på ett bra sätt, säger tränare Per Swärdh.

Hela laget gör en gedigen insats. Nyförvärvet Markus Eriksson stod för hela sju poäng. Även Filip Fransson utmärkte sig då han respektlöst gick in i första formationen och bidrog med tre mål samt en målgivande passning.

Mål: Markus Eriksson 4, Ulrik Weidman 3, Filip Fransson 3, Albin Svensson 2, Albin Hagelvik, John Johansson, Robert Bjerhag

Sista matchen denna säsong är ett hett derby borta mot Vetlanda IB. Matchen spelas på fredag 14/3 kl 20.00 borta mot Vetlanda IB. Då hoppas vi att många Sävsjö supportrar beger sig dit och stöttar våra herrar!