Skip to main content

Rafflande och spännande när Sävsjö åt i kapp underläge (kort rapport)

lördag, 04 oktober 2014 Posted in Herrar

Med hjälp av bland annat en straffräddning och en stenhård isare vändes ett tufft underläge. Robert Bjerhag kvitterade till 5-5 med 5 minuter kvar av matchen mot Floda. Ett resultat som sedan stod sig under ordinarie matchtid. I sudden är sedan Floda starkare och lyckas ta extra poängen med sitt 6-5 mål.

Matchen refererades via facebook av Björn Fransson:

• Floda gjorde 1-0 efter ca 4 minuter och utökade till 2-0 efter 13 minuter. Matchbilden är att Floda styr mestadels av spelet och Sävsjö ligger på kontring!
  • Första perioden slut med ställning 2-0 till hemmalaget! Sävsjö skapar ett par heta chanser men lyckas inte få dit dem.