Partille IBS vann mot herrarna

onsdag, 07 oktober 2015 Posted in Herrar

Herrarna reste till Partille i lördags för att ta sig an hårdsatsande Partille IBS på den gröna och lite klistriga mattan i Partillebohallen...

Nu hade emellertid inte golvet något med matchens utkomst att göra. Att Partille IBS har en stark offensiv kunde man konstatera redan innan matchen, och just denna offensiv hade Sävsjö väldigt svårt att stå emot denna eftermiddag. Man straffades hårt av Partille gång på gång och hemmalaget visade att man var samspelta i sina kontringar. Matchen var i princip avgjord efter två perioder, med ställningen 8-2 till Partille. Tredje perioden var lite bättre från Sävsjös sida och man lyckades störa Partille i sitt bollinnehav, men samtidigt behövde hemmalaget bara bevaka sin ledning och då är det lätt att bli passiv. Herrarna lyckades reducera tre gånger om och gick upp till 8-5, men i slutet av matchen kunde Partille trycka in två mål till och helt rättvist ta tre poäng.

Mål: Christoffer Johansson 2, Ulrik Weidman, Jesper Fransson, Joakim Bjerhag

Assist: John Johansson, Christoffer Johansson, Kenneth Karlsson, Robert Bjerhag

På söndag väntar nykomlingen Mölndals IBF, som liksom Sävsjö IBK, står på 2 poäng efter tre spelade matcher. Matchstart hemma i Sporthallen är kl. 13:00. Lite mer om förutsättningarna inför den matchen kommer senare under veckan.