Inför match med våran unga talang #19 Alicia Lindholm

Inför match med våran unga talang #19 Alicia Lindholm

fredag, 17 februari 2017 Posted in Damer

Fredagsmys i Sporthallen då våra damer tar emot gästande Växjö IBK. Matchen börjar klockan 19.30 och vi ser fram emot att just du är där! Inför kvällens match tar vi pulsen på våran unga talang Alicia Lindholm. Hon har under säsong utvecklats och överraskat positivt! Lycka till ikväll.

Tjena Alicia. Du har skola, innebandy, jobb, pojkvän och det ryktas även om en intensivkurs, hur hinner du med allt?
Sena kvällar och tupplurar är lösningen ;)
 
Du är ju en allroundspelare och har varit på alla positioner denna säsongen. För tillfället är du back, hur känns det? Och vilken position tycker du är roligast? 
Det känns okej, men lite nervöst och ovant. Det var längesen jag spelade back, men jag har bra stöd av rutinerade spelare omkring mig. I nuläget tycker jag att den roligaste positionen är back, har varit sugen på det ett tag :)
 
Imorgon möter ni Växjö ibk hemma. Vad har du för erfarenhet av detta lag? 
I förra mötet vann vi borta med hela 0-10, jag hoppas på repris. Men inget ska tas ut i förväg och det är slit på planen som gäller!
 
Hur ser läget i laget ut inför morgondagen och hur tror du matchbilden kommer att se ut? 
Det har varit lite förkylningar och skador i laget, men nu är de flesta på banan igen. Vi saknar Frida Björkman som alltid är stabil bakåt och en riktig teamplayer.
 
Till sist, vågar du tippa något slutresultat?
Vi kan ju inte vara sämre än sist, så jag hoppas på 11-0 ;) haha, men 6-1 är siffrorna som jag tror står på tavlan efter slutsignalen.