Förlust i sista matchen

onsdag, 19 mars 2014 Posted in Herrar

Seriesegern säkrades förra helgen. I sista matchen säsong 13/14 ställdes lokalkonkurrenten Vetlanda IB som motståndare. Det blev en härlig inramning med 437 åskådare som fyllde Norrgårdshallen. Många av dessa var Sävsjö supportrar. Stort TACK alla till er som tog er dit! Det var en jämn match där Sävsjö tyvärr var för ineffektiva och förlorade med 4-3.

I första perioden kan Sävsjö ta ledningen genom Ulrik Weidman som blir fint framspelad av Rasmus Boberg. Sävsjö hade flertalet chanser och borde gjort fler mål. Kvitteringen kommer i mitten av perioden.

Lagen följs åt resultatmässigt och andra perioden slutar 2-2 efter mål av Albin Hagelvik. I tredje perioden har Vetlanda ledningen men med sex minuter kvar av matchen kan Markus Eriksson kvittera till 3-3. Sävsjö pressar Vetlanda och är inne i en bra period då den ena domaren drabbas av en skada. Matchen avbryts för en stund innan det beslutas att fortsatta matchen med en domare. Dock fortsätter den skadade domaren, trots svåra smärtor, genom att stå bakom sargen vid hemmalagets mål. Kort efter att matchen återupptagits kan Vetlanda ta ledningen med 4-3.

Sävsjö tar ut målvakten och går för en kvittering i spel sex mot fem. Tiden rinner iväg och våra herrar skapar ingen riktigt bra chans. Matchen slutar med uddamålsförlust.

Tack till alla er som besökt Sävsjös matcher under säsongen. Vi ses igen till hösten, men först en skön vår och sommar.