Uddamålsförlust för damerna mot Älvstranden

söndag, 06 oktober 2013 Posted in Damer

Damerna åkte på en riktigt sur förlust på lördags eftermiddagen borta mot Älvstranden.

Matchen började med att Sävsjö hade övertaget. Mycket fart och fläkt ledde till mycket målchanser . I den 16:e minuten ger det äntligen utdelning efter press av Jennifer och Agnes blir det rörigt framför mål och Alexandra sätter 1-0. I slutet av första perioden fortsätter Sävsjö med hårt tryck framför mål och är oerhört nära att sätta 2-0.

I andra perioden trycker älvstranden på och Sävsjö backar hem. Amanda får det tufft framför mål med full trafik. I en mycket tveksam situation kommer ett skott utifrån som Amanda greppar men får ett slag över handen och bollen rullar in i mål. I tredje perioden är det fullt press från båda lagen och mycket chanser. Tyvärr drabbas Sävsjö av två utvisningar som tar mycket energi, men tack vare ett tätt försvar reder Sävsjö ut det. Efter ett struligt byte vid Sävsjös bänk anfaller Älvstranden och kan sätta 2-1. Sävsjö tar ut målvakten för en chans till kvittering. Tyvärr vill det sig inte och matchen slutar 2-1.

På torsdag är det ny match och nya möjligheter. Vi hoppas på mycket publikstöd i Sävsjö sporthall som kan bära fram till de första poängen i div 1.