Damerna sprang ifrån serieledarna

lördag, 15 november 2014 Posted in Damer

Sävsjo-Huskvarna 9-3

Härlig hemmaseger en gråkall, blöt novemberfredag.

Men damernas spel gjorde att vi glömde både kylan och mörkret. Efter en mardrömsstart där gästerna pangar in det första målet rätt upp i krysset efter bara 45 sekunder börjar Sävsjö sakta trampa sig in i matchen.  Första perioden slutar 3-2 och matchen är väldigt jämn. Huskvarna jobbar på men hemmalaget är hyfsat tajta. Andra perioden är också jämn men vinns av hemmalaget med 2-1. Inför tredje känns det som om matchen kan väga över åt vilket håll som helst, gästerna försöker och kämpar på men Sävsjödamerna är piggare och ligger mycket tajtare i denna period. Huskvarna får inte utdelning på något men för hemmalaget rullar bollen precis dit vi vill, det vill säga in i mål! Perioden vinns med 4-0 och tredje raka hemmasegern är ett faktum. Matchen vinns enligt mig på grund av följande faktorer: