måndag, 04 januari 2016 Posted in Damer

Pixbo står för kvartsfinalmotståndet kl. 20.40 i Lundbystrand 1

Matchen webbsänds via Gothias hemsida eller app.

Ledarstaben säger så här om dagens matcher:

Första matchen (mot gruppsegrarna IBF Backadalen) var vi inte med från början, andra perioden vaknade vi till och vann perioden. Matchen slutar med förlust 4-2.
Pratade om matchen vad vi gjorde fel, bland annat att vi släppte mitten och fokuserade mycket på domaren. Vi tog med oss goet och viljan från andra perioden mot Tjeckien sen. Där hade vi spelet hela tiden och Tjeckierna kom inte så långt. En match med mycket vilja, alla glada och positiva matchen igenom. Vinst med 2-0.
Sista matchen (mot Palmstaden IK) blev en jämn match men vi vill mer och hade långa anfall. Vi hade mer vilja än dom och tog hem matchen. Rätt fokus och speciellt VILJA. Vinst även med 2-0 i denna match.

Vi ser fram emot att följa laget imorgon och hoppas att Pixbo får känna på hur mycket vilja det finns hos ett gäng tjejer från mörkaste  Småland.